Pastirski stan


KONTAKT
Edit Template

RANČ PRI GETI


041 275 414


POŠLJI POVPRAŠEVANJE

slika-koca2
Ranc Greta 07 2019-165
Ranc Greta 07 2019-163
Ranc Greta 07 2019-158

Previous
Next

PASTIRSKI STAN

Pastirski stan je naravna lesena brunarica namenjena za umiritev notranjega duha. V njej boste spoznali kako enostavno in mirno je življenje. Naravni vonj lesa in toplota kamina v hladnih dneh prav tako blagodejno delujeta na vaše počutje.

REZERVACIJA

REZERVIRAJTE VAŠ TERMIN


REZERVIRAJ

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

Tankred Hielscher
Tankred Hielscher Read More
Wonderful place, amazing and caring hosts, lovely surroundings, nice animals and perfect for camping. Had a blissful time here and would definitely visit again.
Kirstine Thaarup Matthesen
Kirstine Thaarup Matthesen Read More
Wonderful place, amazing and caring hosts, lovely surroundings, nice animals and perfect for camping. Had a blissful time here and would definitely visit again.
 Roxana Selaru
Roxana Selaru Read More
A very nice place to stay with kids:)
Love all the animals, and the peace.
A piece of heaven 🙂
Previous
Next
Na pašniku med konji nad Tiho dolino, na Ranču pri Geti stoji lesena brunarica. Sestavljena je iz okroglih lesenih brun in unikatnih stebrov. Spredaj ima majhno leseno verando s klopmi in mizo. Ko odklenete staro ključavnico in vstopite v notranjost začutite toplino lesa in vonj po smreki. Spodaj sta kavč in manjša lesena postelja, napolnjena s slamo. Izpod stropa se spusti lesena lestev, po kateri se povzpnete pod streho brunarice. Zgoraj vas pričaka velika lesena postelja, ki je prav tako napolnjena s slamo. Velik balkon ima čudovit razgled na okoliške vinograde in hribe v daljavi.

NOVICE

Dobrodošli na naši spletni strani!Dobrodošli na naši spletni strani!Predstavljamo vam našo spletno stran na kateri boste vedno na tekočem, kaj se dogaja na ranču. Novosti in dogodki bodo objavljeni na tem mestu.