Prostor za kampiranje


KONTAKT
Edit Template

RANČ PRI GETI


041 275 414


POŠLJI POVPRAŠEVANJE

slika-koca2
Ranc Greta 07 2019-165
ptr
dig
dav
dav
dav
20171209_161615
dig
20171229_112133
20171229_112115
slika ranča

Previous
Next

PROSTOR ZA KAMPIRANJE

Če vam je ljubše spanje na prostem, imamo na našem ranču nekaj odličnih lokacij. Na vrhu hriba vas majhna pot popelje na še manjši hribček, kjer lahko postavite svoj šotor in uživate. Morda vam bo bolj všeč prostor, ograjen z drvmi in lesenimi štori ali pa boste našli kakšen kotiček na pašniku.

KONTAKTIRAJTE NAS 


KONTAKT

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

Tankred Hielscher
Tankred Hielscher Read More
Wonderful place, amazing and caring hosts, lovely surroundings, nice animals and perfect for camping. Had a blissful time here and would definitely visit again.
Kirstine Thaarup Matthesen
Kirstine Thaarup Matthesen Read More
Wonderful place, amazing and caring hosts, lovely surroundings, nice animals and perfect for camping. Had a blissful time here and would definitely visit again.
 Roxana Selaru
Roxana Selaru Read More
A very nice place to stay with kids:)
Love all the animals, and the peace.
A piece of heaven 🙂
Previous
Next
Kampiranje na Ranču pri Geti je posebno doživetje, saj ste obdani z živalmi. Zjutraj vas bo prebudil petelin, pozdravit vas bo prišla tudi koza Helga. Če ne boste zaprli svojega šotora, bodo na obisk prišle kokoši, vanj bosta pokukala tudi Helga in njen prijatelj lama Belko. Zvečer boste ob jasnem vremenu v miru lahko opazovali zvezdnato nebo. Pogosto je lunina svetloba dovolj močna, da za gibanje po ranču ne potrebujete svetilke. Poslušali boste lahko petje čričkov ter oglašanje ostalih živali. Na voljo vam je tudi odprta letna kuhinja, kjer vas čakajo velik žar na oglje in plin, plinski gorilnik, štedilnik na drva in odprto kurišče.

NOVICE

Dobrodošli na naši spletni strani!Dobrodošli na naši spletni strani!Predstavljamo vam našo spletno stran na kateri boste vedno na tekočem, kaj se dogaja na ranču. Novosti in dogodki bodo objavljeni na tem mestu.