Namestitve

Na Ranču pri Geti ponujamo kar šest različnih možnosti namestitev.

pastirski stan
01

Pastirski stan

Pastirski stan je naravna lesena brunarica namenjena za umiritev notranjega duha. V njej boste spoznali kako enostavno in mirno je življenje. Naravni vonj lesa in toplota kamina v hladnih dneh prav tako blagodejno delujeta na vaše počutje.

02

Koča

Naša koča ponuja več kot le bivanje; je izkušnja. S svojim čudovitim pogledom na pašnik in očarljivo leseno notranjostjo je skriti Airbnb zaklad, ki čaka, da ga odkrijete.

airbnb koča
piknik prostor
03

Piknik prostor

Želite mizo s pogledom na konje? Potem je naš prostor za piknik pravi za vas! Piknik si lahko pripravite v družbi živali. Na razpolago vam je velik žar (drva, plin), hladilnik v štepihu, klopi in mize za max. 30  ljudi v pokritem prostoru v hlevu. Okoli je dovolj prostora za tekanje in raziskovanje v naravi.

04

Prostor za kampiranje

Če vam je ljubše spanje na prostem, imamo na našem ranču nekaj odličnih lokacij. Na vrhu hriba vas majhna pot popelje na še manjši hribček, kjer lahko postavite svoj šotor in uživate. Morda vam bo bolj všeč prostor, ograjen z drvmi in lesenimi štori ali pa boste našli kakšen kotiček na pašniku.

prostor za kampiranje
spanje na seniku
05

Spanje na seniku

V lesenem zaprtem seniku lahko spite tudi na senu. Naravno posušeno seno vam nudi mehko osnovo za vašo spalko, predvsem pa prijeten vonj ter konjske zvoke v bližini.

06

Spanje na jaslih

Za vas pripravljamo tudi spanje v jaslih. V hlevu vas bo kmalu pričakala majhna soba z  udobnimi jasli.